FOREL

Forel | Γυναικεία Ρούχα | Φορέματα | Παλτό | BONFASHION.

Forel – Ένας πανέμορφος κόσμος μόδας και στυλ για τη γυναίκα του σήμερα!



Όταν πρόκειται για μόδα που δίνει τη δυνατότητα στη γυναίκα να εκφράζει την θηλυκότητά της και συνάμα το δυναμισμό της με τις στυλιστικές της εμφανίσεις, η Forel είναι ακριβώς εκεί, με κολεξιόν που αποτελούν την επιτομή της εκλεπτυσμένης κομψότητας και του απαράμιλλου στυλ. Με Φορελ ρούχα για κάθε περίσταση και κάθε ώρα της ημέρας, σίγουρα θα βρεις το κομμάτι που θα σε αντιπροσωπεύσει και θα σε κάνει να ξεχωρίσεις. Επιπλέον, οι κολεξιόν της Forel φιλοξενούν και μοναδικές δημιουργίες του γνωστού και πλέον καταξιωμένου σχεδιαστή μόδας Βασίλη Ζούλια που διαπρέπει στο χώρο της μόδας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό! Αναλυτικά, στη συλλογή της Forel που διατίθεται στο κατάστημα ΒΟΝ θα βρεις:



Φορέματα για κάθε μέρα

Εδώ θα βρεις από υπέροχα σεμιζιέ με μοντέρνα κοψίματα και δερματίνη μέχρι ευκολοφόρετα, ελαστικά φορέματα με καταπληκτικές λεπτομέρειες που προσδίδουν στυλ και γοητεία. Επίλεξε ανάμεσα από μια πανδαισία χρωμάτων, υφασμάτων και σχεδίων και εντυπωσίασε χωρίς κόπο. Φορέματα μεσάτα, πιο αέρινα, μίνι, μίντι, μάξι, σε μαλακό μπουκλέ chenil, εμπριμέ, φλοράλ, κρουαζέ, με λούρεξ φινιρίσματα... η λίστα είναι τόσο αστείρευτη όσο και το γούστο σου!



Φορελ φορέματα για γάμο

Είτε πρόκειται να είσαι καλεσμένη σε γάμο ή η αμέσως πιο φαντασμαγορική παρουσία μετά τη νύφη δηλαδή η κουμπάρα, η Φορελ σου εξασφαλίζει το εισιτήριο της λάμψης σου. Η κολεξιόν με βραδινές δημιουργίες είναι πέραν του δέοντος πλούσια σε κομμάτια που κλέβουν την παράσταση με το στυλ και την κομψότητά τους. Από βραδινές στράπλες τουαλέτες με ενισχυμένο μπούστο και πανέμορφα κοψίματα στη μέση για να αναδεικνύονται οι καμπύλες σου, μέχρι βραδινά φορέματα από μαλακό και υπέρλαμπρο σατέν και πλούσια φούστα που μαγνητίζει τα βλέμματα, οι επιλογές σου θα σε αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένη. Και για όσες επιθυμούν ακόμα πιο υψηλού επιπέδου μόδα, η κολεξιόν του Βασίλη Ζούλια με πανέμορφα και στυλάτα cocktail φορέματα, pencil διαχρονικές σημιουργίες και μάξι εφαρμοστά κομμάτια θα σε αφήσει άφωνη.



Παλτό σε πολλά χρώματα

Είτε προτιμάς τα πολυτελή chenil lurex μαντώ, είτε σε εκφράζει το πιο καθημερινό στυλ ντυσίματος, η Forel καλύπτει όλες σου τις ανάγκες με μια συλλογή από παλτό που δεν θα σε αφήσει να περάσεις απαρατήρητη. Στη φετινή κολεξιόν μας θα συναντήσεις παλτά μπουκλέ με εντυπωσιακούς μακό γιακάδες και υπέροχες εξωτερικές τσέπες, παλτά με αντικριστά κουμπώματα, με δεσίματα στη μέση, με κουκούλα (για πιο σπορ εμφανίσεις), καθώς και πολύχρωμα και μονόχρωμα ημίπαλτα, μπροκάρ δημιουργίες με λούρεξ λεπτομέρειες στην ύφανσή τους, αντιανεμικά λεπτά υφάσματα, βελούδινα Φόρελ Forel παλτό, σε άλφα γραμμή και σε όλα τα μήκη και χρώματα.


Forel μπλούζες σε μεγάλη επιλογή

Φτιαγμένες για τη σύγχρονη γυναίκα που ανταπεξέρχεται επάξια σε πολλούς ρόλους ταυτόχρονα, η Forel φιλοξενεί μπλούζες για όλα τα γούστα και όλες τις περιστάσεις. Casual Forel μπλούζες ασύμμετρες με ανοιχτή λαιμόκοψη, με διακριτικές πλέξεις και συνδυασμό υφασμάτων για εντυπωσιακά αποτελέσματα, λάμψη από ψιλές παγέτες στην ύφανση, μανίκια που καταλήγουν σε βολάν, με όψη πλεκτού, fleece μανίκια, από γκοφρέ μουσελίνα, με πούλιες για πιο λαμπερές εμφανίσεις, ρεγλάν μανίκια και άνετες γραμμές, μακρυμάνικες σε animal print, με λουπέτο λαιμό, όμορφα ανοίγματα στην πλάτη, μεσάτες μπλούζες σατινέ, μακρυμάνικες αμπίρ σε συνδυασμό δερματίνης και βισκόζης, με δαντέλα στο στήθος και σε τόσα άλλα σχέδια!



Forel παντελόνια 

Άνετα, ευκολοφόρετα και κομψά, τα Forel παντελόνια της κολεξιόν μας είναι κομμένα και ραμμένα για τις γυναίκες του σήμερα που θέλουν να παραμένουν θηλυκές και στυλάτες, φορώντας ακόμα και ένα εξ’ ορισμού ανδρικό ένδυμα. Εδώ, θα βρεις ελαστικά παντελόνια σε από μαλακά υφάσματα, στενά, τύπου cigarette, σε animal print, με ρεβέρ γυρίσματα, με εφαρμογή τύπου legging, τζιν, με λεπτομέρειες δερματίνης, με αλκαντάρα, σατινέ, floral παντελόνες ζέρσεϊ, cropped pants, δίχρωμα, baggy, με διακριτικές λαμε λεπτομέρειες λάμψης και σε τόσα άλλα σχέδια!



Forel φούστες - Μακριά και κοντά σχέδια

Συνδυασμένη με τα κατάλληλα αξεσουάρ, η φούστα είναι ένα must-have κομμάτι στην γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας. Η Forel έχει φροντίσει να σου εξασφαλίζει άνεση, κομψότητα, θηλυκότητα και απαράμιλλο στυλ με Forel φούστες που ξεχωρίζουν με τη γραμμή, το πατρόν, το υλικό τους και το πόσο ευκολοσυνδύαστες είναι, έτσι ώστε να μπορούν να σε ακολουθήσουν από τον πρωινό καφέ με τις φίλες ή το γραφείο, μέχρι και το βραδινό ποτό σου. Ανάλαφρα υφάσματα, σε όλα τα μήκη, με εντυπωσιακές λεπτομέρειες και τέλεια εφαρμογή. Σίγουρα θα δυσκολευτείς να επιλέξεις την επόμενη φούστα μέσα από την κολεξιόν μας!


Forel μπουφάν 

Τα Forel μπουφάν είναι μια τις πιο πρόσφατες αφίξεις στην οικογένεια της Forel. Ετοιμάσου να εντυπωσιάσεις με bomber jackets με ελαστική μανσέτα και πανέμορφο πατρόν, καθώς και με Forel σακάκια σε άνετη γραμμή και μοντέρνο συνδυασμό ψαροκόκαλου με μονόχρωμα μανίκια. Από μπουκλέ και καρό δημιουργίες μέχρι σικάτα δίκουμπα κλασσικά κομμάτια για πιο «out of the box» εμφανίσεις, το δίχως άλλο δε θα φύγεις απογοητευμένη! Και αυτά είναι μόνο η αρχή. Περιηγήσου στο eshop του καταστήματος BON λιγάκι ακόμα για να δεις καμπαρντίνες, γιλέκα, ζακέτες, γουνάκια, τοπ, πλεκτά και πολλά ακόμα Forel ρούχα, κάποια των οποίων φέρουν την υπογραφή του καταξιωμένου σχεδιαστή μόδας Βασίλη Ζούλια! Το καλύτερο όλων; Ότι η μόδα και το δικαίωμα σε στυλάτες και κομψές εμφανίσεις δεν είναι πλέον προνόμιο των γυναικών με τις ιδανικές αναλογίες. Στην συλλογή μας με Forel ρούχα, θα βρείτε κομμάτια που ξεκινάνε από μέγεθος 44 και φτάνουν μέχρι και νούμερο 56 και έχουν τέλεια εφαρμογή που αναδεικνύει το γυναικείο σώμα με τον πιο σικάτο τρόπο!

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών

Το Bon Fashion χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση Cookies. Θέλω να μάθω περισσότερα