Τρόποι ΠληρωμήςΓια μια καλή εμπειρία αγορών, το bonfashion.gr έχει ενσωματώσει εναλλακτικούς τρόπους πληρωμή .τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε για την πληρωμή των αγορών σας κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς.

Εμφανίζονται μόνο οι τρόποι πληρωμής οι οποίοι είναι διαθέσιμοι για τον ανάλογο τρόπο αποστολής. Αυτός ο τρόπος εξασφαλίζει μια γρήγορη και ασφαλή πληρωμή για τον πελάτη.

Οι τρόποι πληρωμής είναι:

Πληρωμή με αντικαταβολή:

Αν επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή, θα πρέπει να πληρώσετε με μετρητά κατά την παράδοση στον υπάλληλο courier.

Πληρωμή με τραπεζικό έμβασμα:

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικής κατάθεσης στον παρακάτω λογαριασμό:

Euroβank:

IBAN: GR27 0260 2310 0000 1020 0906 565

Όνομα Δικαιούχου: Δημητριάδης Ευστράτιος

Πληρωμή με Paypal:

Η πληρωμή Paypal είναι ένας εύκολος τρόπος πληρωμής για ηλεκτρονικές αγορές. Για να πληρώσετε την παραγγελία, θα μεταφερθείτε στον ιστότοπο του PayPal. 

Πληρωμή με πιστωτική κάρτα:

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με Κάρτες Visa, Mastercard, Maestro καθώς και οι χρεωστικές κάρτες Σε καμία περίπτωση δεν έχουμε πρόσβαση στην κάρτα ή τις πληροφορίες λογαριασμού σας.

Πληρωμή στο κατάστημα:

Μπορείτε να εξοφλήσετε το κόστος την παραγγελία σας στο ταμεία του Bon Fashion με μετρητά ή κάρτα.

Εάν έχετε απορίες σχετικά με την πληρωμή ή εάν έχετε προβλήματα με την πληρωμή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή.

Επικοινωνήστε μαζί μας

προαιρετικό
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών

Το Bon Fashion χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση Cookies. Θέλω να μάθω περισσότερα